Rezoluţia 2018

Rezoluţia 2018

29 dec. 2017

Ce a însemnat pe scurt anul 2017?

Mii de ore de sudoare, sacrificii, determinare, implicare și pasiune pentru tot ceea ce facem. A fost un an tare activ și sănătos, de care suntem extrem de recunoscători dar și pregătiți pentru ce urmează.

Rezoluția 2018
Când iei o hotărâre de An Nou, succesul acesteia ţine de planificare şi de modul în care o pui în aplicare pe termen lung. Ştim că dintre cele mai des întâlnite rezoluții, hotărârea de a face sport pentru a slăbi sau pentru o formă mai bună este printre cele abandonate cel mai rapid. Așa că noi te ajutăm să te apuci de sport cu succes și să te ții tot anul.

Dacă abonamentul tău lunar va funcționa fără întrerupere, la Grand Fitness vei beneficia de un tarif preferențial, dar și de un FREE PASS, lună de lună: http://bit.ly/2AwfN1h. Respectiv, abonamentul de bază în valoare de 230 lei/lună, se va reduce la 200 lei/lună, din luna următoare iar abonamentul elev/student în valoare de 180 lei/lună, se va reduce la 150 lei/lună, din luna următoare.

Echipa Grand Fitness vă dorește un an care să vă inspire și să vă provoace să luptați pentru tot ce vă doriți. Îți mulțumim că ai fost alături de noi!
_________________________________________
Grand Fitness | Regulile noastre. Rezultatele tale.
Bd. 13 Decembrie nr. 96 | Clădirea Teo Center