Bun venit în echipă, Teodora David!

Bun venit în echipă, Teodora David!

20 nov. 2017

Cu o vastă experiență în coordonarea claselor de grup fitness dar și ca personal trainer, atât în România cât și în străinătate ( Insulele Canare și Danemarca), Teodora reușește combinația imbatabilă pentru a crea un corp frumos și armonios. Ca și specializări: a obținut atestatul de instructor Pilates, Tae Bo și Jumping. Pasionată, energică și plină de entuziasm, crede cu tărie că un antrenament reușit trebuie să fie greu dar în același timp și fun. Cu o dragoste nemuritoare pentru sport, Teodora vă așteptă pentru a vă scoate din rutina zilnică, mereu cu zâmbetul pe buze și cu multă creativitate.

Specializări Grand Fitness: Instructor Fitball.

 

Descopera antrenamentul de Fitball

Lecţia de fitball este o formă dinamică de creştere a rezistenţei organismului la efort fizic, de dezvoltare a calităţilor de coordonare, echilibru şi control, având ca obiect de lucru mingea de fitball.
Mingea de fitness permite o multitudine de exerciții, iar faptul că preia o parte din greutatea corpului, recomandă acest curs oricărei categorii de vârstă. Mișcările se pot face static sau dinamic, fiind acompaniate de muzică.Beneficiile Antrenamenului de Fitball

Protejarea sistemului osteo-articular
Dezvoltarea rezistenţei cardiacă
Creşterea rezistenţei organismului la efort fizic
Imbunătățirea calităţilor de coordonare, echilibru şi control

 

Program Fitball

Miercuri- 20:00, instructor Teodora David

Joi- 17:00, instructor Timea Albertfi

Vineri- 18:00, instructor Teodora David

Acum te poţi bucura de și mai multe beneficii la abonamentul achiziționat. Ia-ți cel mai bun prieten și haideți împreună la sală! Noi ȋi asigurăm o zi de acces gratuit ȋn cadrul clubului, astfel antrenamentul ȋmpreună va fi mai simplu și mai distractiv ca niciodată!

Detalii la tel: 0756 161500.
Grand Fitness | Regulile noastre. Rezultatele tale.