Ne-am dezvoltat echipa de traineri

Ne-am dezvoltat echipa de traineri

25 aug. 2017

Vă anunţăm cu bucurie că ne-am dezvoltat echipa de traineri Grand Fitness. Cel mai nou membru se numeşte Perju Cosmin și face parte din Lotul Naţional de Culturism, medaliat la diferite concursuri naţionale.

Cosmin a practicat sportul ȋncă de mic copil: ȋnot, kickbox, karate etc. Pasiunea și dorinţa de a-i ajuta pe cei din jur l-au determinat să urmeze o serie de cursuri acredidate ȋn domeniul fitness-ului și nutriţiei ȋn cadrul Şcolii ABC Fitness.

Mereu i-au placut provocările date de aceasta meserie, ȋntrucat de 5 ani s-a dedicat complet culturismului de performanţă. A reușit să obţină medalii la diferite concursuri naţionale iar ȋn prezent se pregătește pentru concursuri internaţionale unde va reprezenta România, făcând parte din Lotul Naţional de Culturism.
Rolul lui ca și antrenor personal este acela de a te susţine ȋn atingerea obiectivelor tale de fitness, pentru a-ţi ȋmbunătăţi condiţia fizică și a-ţi tonifia corpul cu ajutorul unui program personalizat de exerciţii și a unui plan nutriţional adecvat.

Specializări Grand Fitness: Personal Trainer