Masajul, o componentă wellness de clasă la Grand Fitness

Masajul, o componentă wellness de clasă la Grand Fitness

Grand Fitness are la bază conceptul de a aduce în viețile oamenilor cea mai pură formă a unei vieți sănătoase.

Tendința wellness se manifestă în toate domeniile vieții, începând de la sport, nutriție, sănătate, până la frumusețe, muncă, odihnă și relaxare.
Grand Fitness nu este o simplă sală de antrenament, ci un concept gândit în cele mai mici detalii, care oferă servicii complete și complexe. Pentru aceasta, punem la dispoziția dumneavostră un cabinet de nutriție, două cabinete de masaj și un „Vitamin Bar” cu produse dedicate activității sportive.

Ciprian Manu este maseur de 7 ani, de 4 ani lucrând la Grand Fitness. Practică un „cocktail masaj”, așa cum îi place să spună, îmbinând masajul terapeutic, cu stretchingul, cu masajul anticelulitic și cu cel de relaxare.

Daniela Petrișor s-a specializat în masaj de numai un an, însă se mândrește cu rezultate extraordinare grație pasiunii avute în activitatea sa, ghidându-se după principiul „forța de a dărui”.
Cei doi ne-au relatat că persoanele care au apelat la serviciile lor profesioniste au devenit mai puțin stresate, masajul fiind și un remediu excelent împotriva oboselii.

În ceea ce privește activitatea de masaj, Grand Fitness oferă următoarele servicii: ședință singulară, abonamente, abonamente combinate (fitness și masaj), existând și un program numit wellness corporate, adresat companiilor, tocmai pentru ca angajații acestora să beneficieze de un stil de viață sănătos.

Seminar „Spune adio celulitei”

Tot pe tema unui stil de viață sănătos, la sediul său de pe Bulevardul 13 Decembrie nr. 96, Grand Fitness organizează în data de 8 iunie, de la ora 19.00, un seminar de nutriție și lifestyle, „Spune adio celulitei”, la care vor participa maseurul Ciprian Manu și nutriționistul Nona Trif. Înscrierile se fac pe bază de rezervare, întrucât numărul de locuri este limitat.

Mai multe informații puteți primi apelând numerele de telefon: 0268 545868 și 0756 161500.